Stwórz z nami
zgrany zespół

Podstawą naszego sukcesu i efektywnego działania są ludzie. To dzięki nim, ich zaangażowaniu i unikalnym kompetencjom nieustannie rozwijamy działalność naszej firmy.

Aplikuj

Imię
Nazwisko
E-mail

Spółka zastrzega prawo do kontaktu jedynie z wybranymi osobami.
Informacja administratora danych

KLAUZULA INFORMACYJNA DLA KANDYDATÓW DO PRACY

 

Administratorem Twoich danych osobowych jest Signal Group sp. z o.o. sp.k., z siedzibą w Poznaniu (61-441),        ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 406, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy Poznań – Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, VIII Wydział Gospodarczy pod Nr KRS 327916 posiadająca NIP: 7822491921, REGON: 301083148.

 

Kontakt:

Możesz się kontaktować z nami korespondencyjnie pod adresem ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 406, 61-441 Poznań, telefonicznie: 61 871 05 70, lub mailowo: office@signalgroup.pl.

Kontakt do Inspektora Ochrony Danych: inspektor@signalgroup.pl,

 

Cel przetwarzania Pani/Pana danych osobowych oraz podstawa prawna przetwarzania:

Twoje dane osobowe, których przetwarzanie jest niezbędne do podjęcia działań przed zawarciem umowy, będą przetwarzane przez nas na podstawie art. 6 ust. 1b) ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (dalej jako „rozporządzenie”) w celu obecnej rekrutacji.

Możemy przetwarzać Twoje dane osobowe również na podstawie art. 6 ust. 1f) rozporządzenia do realizacji naszych prawnie uzasadnionych interesów jako Twojego możliwego przyszłego pracodawcy, tj. w tym w celu:

  • zapewnienia bezpieczeństwa Twojego i innych osób przebywających w miejscach monitorowanych,
  • ochrony własności Twojej, naszej i naszych klientów.

Stosownie do art. 6 ust. 1a) rozporządzenia na podstawie Twojej zgody będziemy przetwarzać:

  • Twoje dane osobowe inne niż te, których możemy żądać jako pracodawca, a które zostały nam przekazane dobrowolnie z Twojej inicjatywy, np. dotyczące Twoich pasji i zainteresowań,
  • Twoje dane osobowe na potrzeby przyszłych rekrutacji w Grupie Signal na to samo lub inne stanowiska

Podczas procesu rekrutacji przeprowadzamy badania kompetencji i umiejętności, w celu poznania poziomu Twoich kompetencji względem oczekiwań w naszej firmie, w tym celu, jeśli wyrazisz na to zgodę (art. 9 ust. 2 lit. a) możemy przetwarzać o Tobie dane behawioralne. Danych tych nie ujawniamy bez Twojej zgody.

 

Informacja o odbiorcach Twoich danych osobowych:

W niektórych sytuacjach mamy prawo przekazywać Twoje dane osobowe, jeśli będzie to konieczne do wykonywania naszych obowiązków jako pracodawcy. Będziemy przekazywać dane wyłącznie dwóm grupom:

  • osobom upoważnionym przez nas, naszym pracownikom i współpracownikom, którzy muszą mieć dostęp do danych, aby wykonywać swoje obowiązki,
  • podmiotom przetwarzającym, którym zlecimy to zadanie, w tym:
  • firmom obsługującym nasze systemy informatyczne,
  • firmom zapewniającym nam hosting strony internetowej, za pośrednictwem której wysyłasz nam swoje CV,
  • firmom świadczącym nam usługi najmu przestrzeni serwerowej,
  • firmie obsługującej nasz proces rekrutacyjny – Signal Finance sp. z o.o.
  • Administratorowi strony internetowej – Signal Group sp. z o.o. sp.k.,
  • jeśli wyraziłeś zgodę, abyśmy przechowywali Twoje CV na potrzeby przyszłych rekrutacji w Grupie Signal, możemy przekazać Twoje dane osobowe spółkom z grupy.

 

Okres przechowywania Twoich danych osobowych:

Twoje dane osobowe będą przez nas przetwarzane przez okres niezbędny do przeprowadzenia rekrutacji, a także przewidziany obowiązującymi przepisami prawa, w tym przede wszystkim z uwzględnieniem okresu przedawnienia wszelkich roszczeń, które mogą powstać na etapie rekrutacji.

 

Twoje prawa:

  • Masz prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich sprostowania, a także ograniczenia przetwarzania.
  • Masz prawo do żądania usunięcia swoich danych z wyjątkiem, gdy ich przetwarzanie jest niezbędne do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń przez nas.
  • Masz prawo do przenoszenia swoich danych osobowych przetwarzanych przez nas na podstawie zgody lub przetwarzanych w związku z działaniami podejmowanymi przed zawarciem umowy, jeśli przetwarzanie odbywa się w sposób zautomatyzowany.
  • W przypadku danych osobowych przetwarzanych na podstawie Twojej zgody, masz prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie przez nas, co nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania tych danych przed cofnięciem zgody.
  • Masz również prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych do celów wynikających z naszych prawnie uzasadnionych interesów.
  • Masz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (od 25 maja 2018 r. Prezesa Urzędu Ochrony Danych), gdy uznasz, iż przetwarzanie Twoich danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

 

Dobrowolność podania danych osobowych:

Podanie nam przez Ciebie Twoich danych osobowych w zakresie wymaganym przez Kodeks pracy oraz w zakresie niezbędnym do przeprowadzenia rekrutacji jest obowiązkowe, a w pozostałym zakresie dobrowolne. Niepodanie przez Ciebie danych osobowych niezbędnych do przeprowadzenia rekrutacji może uniemożliwić rozpatrzenia Twojego zgłoszenia w ramach postępowania rekrutacyjnego.

 

Informacja dotycząca przekazywania danych do państw trzecich:

Nie przekazujemy Twoich danych osobowych do państw trzecich.

Staż 

Zdobądź pierwsze doświadczenia elastycznie łącząc zajęcia z pracą.
Podczas aplikacji wybierz dział, którym chcesz rozwijać swoje umiejętności.

Proces rekrutacji

Poszukujemy talentów, którzy stworzą z nami zgrany i zaangażowany zespół.
Poszczególne etapy rekrutacji dobieramy wg standardów dla danego stanowiska

Rozmowa kwalifikacyjna Etap Pierwszy

Poznajemy się. Weryfikujemy nasze wspólne oczekiwania, które są związane z przyszłą współpracą.

Rozmowa kwalifikacyjna Etap Drugi

Twoje pierwsze spotkanie z przyszłym przełożonym. To z nim będziesz tworzyć nową jakość w naszej organizacji.

Witamy w naszym zespole!

Nie życzymy Ci szczęścia, bo mamy pewność, że Twoja pasja i zaangażowanie pozwoli na realizację każdego celu.

Stale się rozwijamy i poszukujemy osób posiadających wiedzę i umiejętności
w różnych dziedzinach

– od prostych prac biurowych
po zarządzanie.

Dział Personalny
HR Department

Dołącz do naszego
zespołu serwisowego

service

Wraz z doświadczoną kadrą rozwijaj swoje umiejętności obsługując nowe technologie u największych Klientów.

Technik serwisu
Dołącz do naszego zespołu serwisowego