Stwórz z nami
zgrany zespół

Podstawą naszego sukcesu i efektywnego działania są ludzie. To dzięki nim, ich zaangażowaniu i unikalnym kompetencjom nieustannie rozwijamy działalność naszej firmy.

Aplikuj

    Imię
    Nazwisko
    E-mail
    Spółka zastrzega prawo do kontaktu jedynie z wybranymi osobami.
    Informacja administratora danych

    KLAUZULA INFORMACYJNA DLA KANDYDATÓW DO PRACY

    Informacja o Administratorze Danych:

    Administratorem Twoich danych osobowych jest Signal Group sp. z o.o. sp.k., z siedzibą w Poznaniu (61-441), ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 406, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy Poznań – Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, VIII Wydział Gospodarczy pod Nr KRS 327916 posiadająca NIP: 7822491921, REGON: 301083148.

     

    Kontakt:

    Możesz się kontaktować z nami korespondencyjnie pod adresem: ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 406, Poznań (61-441) lub mailowo: sekretariat@signalgroup.pl

     

    Inspektor Ochrony Danych Osobowych:

    Aby zagwarantować, że Twoje dane zawsze będą przetwarzane w sposób transparentny i zgodny z prawem, wyznaczyliśmy Inspektora Ochrony Danych Osobowych. Możesz skontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych Osobowych przesyłając wiadomość na adres inspektor@signalgroup1234.pl (przed wysłaniem maila z adresu e-mail należy usunąć wszystkie cyfry).

     

    Cel przetwarzania Twoich danych osobowych oraz podstawa prawna przetwarzania:

    Twoje dane osobowe, których przetwarzanie jest niezbędne do wzięcia udziału w procesie rekrutacji, będą przetwarzane przez nas na podstawie art. 6 ust. 1 (c) ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (dalej jako „RODO”) w celu przeprowadzenia obecnej rekrutacji.

     

    Zgodnie z art. 221 Kodeksu Pracy, od osób ubiegających się o zatrudnienie, będziemy żądać podania danych osobowych obejmujących:

    1) imię (imiona) i nazwisko;

    2) datę urodzenia;

    3) dane kontaktowe wskazane przez taką osobę;

    4) wykształcenie;

    5) kwalifikacje zawodowe;

    6) przebieg dotychczasowego zatrudnienia.

    Podania danych osobowych, o których mowa pkt 4-6, żądamy jedynie w przypadku, gdy jest to niezbędne do wykonywania pracy określonego rodzaju lub na określonym stanowisku.

    Stosownie do art. 6 ust. 1 (a) RODO na podstawie Twojej zgody będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe inne niż te, które są nam niezbędne w celu podjęcia działań przed zawarciem umowy, a które zostały nam przekazane dobrowolnie z Twojej inicjatywy w dokumentach aplikacyjnych, np. dotyczące Twoich pasji i zainteresowań.

    Informacja o odbiorcach Twoich danych osobowych:

    W niektórych sytuacjach mamy prawo przekazywać Twoje dane osobowe, jeśli będzie to konieczne do wykonywania naszych obowiązków jako pracodawcy. Będziemy przekazywać dane:

    • osobom upoważnionym przez nas, naszym pracownikom i współpracownikom, którzy muszą mieć dostęp do danych, aby wykonywać swoje obowiązki,
    • podmiotom przetwarzającym, którym zlecimy to zadanie, w tym:

    – firmie obsługującej nasze systemy informatyczne

    – jeśli aplikowałeś do nas przez portal pracuj.pl – spółce Grupa Pracuj sp. z o.o.

     

    Okres przechowywania Twoich danych osobowych:

    Twoje dane osobowe będą przez nas przetwarzane przez okres niezbędny do przeprowadzenia rekrutacji,  jednakże nie dłużej niż przez okres 6 miesięcy od otrzymania Twojego zgłoszenia.

     

    Twoje prawa:

    W związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych, przysługują Tobie, w granicach określonych w przepisach prawa oraz w stosownym przypadku, następujące prawa:

    1. Prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich sprostowania, a także ograniczenia przetwarzania.
    2. Prawo do żądania usunięcia swoich danych z wyjątkiem, gdy ich przetwarzanie jest niezbędne do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń przez nas.
    3. Prawo do przenoszenia swoich danych osobowych przetwarzanych przez nas na podstawie zgody lub przetwarzanych w związku z działaniami podejmowanymi przed zawarciem umowy, jeśli przetwarzanie odbywa się w sposób zautomatyzowany.
    4. W przypadku danych osobowych przetwarzanych na podstawie Twojej zgody – prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie przez nas, co nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania tych danych przed cofnięciem zgody.
    5. Prawo do wniesienia sprzeciwu – z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją – wobec przetwarzania Twoich danych osobowych do celów wynikających z naszych prawnie uzasadnionych interesów;
    6. Prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych, gdy uznasz, iż przetwarzanie Twoich danych osobowych narusza przepisy RODO,

     

    Dobrowolność podania danych osobowych:

    Podanie nam przez Ciebie Twoich danych osobowych w zakresie wskazanym w przepisach Kodeksu Pracy jest niezbędne do wzięcia udziału w procesie rekrutacji. Niepodanie przez Ciebie danych osobowych niezbędnych do przeprowadzenia procesu rekrutacji może uniemożliwić nam rozpatrzenie Twojego zgłoszenia.

     

    Nie przekazujemy Twoich danych osobowych pozyskanych w tracie procesu rekrutacji do państw trzecich a proces rekrutacji nie podlega zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji na podstawie otrzymanych danych osobowych.

    Staż 

    Zdobądź pierwsze doświadczenia elastycznie łącząc zajęcia z pracą.
    Podczas aplikacji wybierz dział, którym chcesz rozwijać swoje umiejętności.

    Proces rekrutacji

    Poszukujemy talentów, którzy stworzą z nami zgrany i zaangażowany zespół.
    Poszczególne etapy rekrutacji dobieramy wg standardów dla danego stanowiska

    Rozmowa kwalifikacyjna Etap Pierwszy

    Poznajemy się. Weryfikujemy nasze wspólne oczekiwania, które są związane z przyszłą współpracą.

    Rozmowa kwalifikacyjna Etap Drugi

    Twoje pierwsze spotkanie z przyszłym przełożonym. To z nim będziesz tworzyć nową jakość w naszej organizacji.

    Witamy w naszym zespole!

    Nie życzymy Ci szczęścia, bo mamy pewność, że Twoja pasja i zaangażowanie pozwoli na realizację każdego celu.

    Stale się rozwijamy i poszukujemy osób posiadających wiedzę i umiejętności
    w różnych dziedzinach

    – od prostych prac biurowych
    po zarządzanie.

    Dział Personalny
    HR Department

    Dołącz do naszego
    zespołu serwisowego

    service

    Wraz z doświadczoną kadrą rozwijaj swoje umiejętności obsługując nowe technologie u największych Klientów.

    Technik serwisu
    Dołącz do naszego zespołu serwisowego